De ce GoXtreme?

Camere Video Sport GoXtreme - Alegerea Corecta!

Cu o experienta in sectorul camerelor digitale mai mare de 15 ani, EasyPix continua sa developeze camere ce satisfac cele mai inalte standarde de calitate si design, incluzand camere digitale, camere subacvatice si camere video sport GoXtreme. 

Gama de produse include modele variate pentru a intampina toate cerintele de specificatii si buget pentru fiecare dintre grupurile tinta. 

Toate elementele individuale ce sunt combinate pentru a produce o camere video sport GoXtreme, precum senzor si chipset, sunt de cea mai inalta calitate si aliniate perfect. Impreuna formeaza o compozitie ideala, esentiala pentru videoclipuri precise, vibrante si cu un contrast mare. 

1. ECHIPAMENT DE INALTA CALITATE

Atunci cand esti in cautarea unei camere video sport GoXtreme, ai o gama larga de optiuni pornind de la un nivel entry, calitate a sunetului la un pret moderat pana la camere profesionale cu o rezolutie maxima si tot echipamentul ce ti l-ai dori vreodata. Desigur gama extinsa asigura toate cerintele intre nivelul incepator si profesional. Tu decizi ce camera iti va tine companie in toate aventurile, deasemenea si pretul care ti se potriveste. 

In functie de necesitatile tale, vei putea alege intre rezolutii: HD, FUll HD, 2K sau 4K, senzori de la 1.3 pana la 16 MPx, unghi-larg de la 45 la 170 grade, carcase subacvatice pana la 60m adancime sau fara functie WiFi, telecomanda, time-lapse sau slow-motion, fotografiere in rafala etc. 

Alege modelul care intampina cel mai bine necesitatile tale si ale mediului de utilizare. 

2. REALITATE VIRTUALA SI 360°

Camerele pentru realitate virtuala GoXtreme 360° in combinatie cu Ochelarii VR vor facilita crearea si experimentarea propriilor inregistrari de realitate virtuala. Camerele 360° foto/video, inregistreaza all-around perfect si ofera videoclipuri Full HD panoramice extraordinare si imersive. Astfel vei putea retrai si distribui momentele favorite ca niciodata pana acum, cu videoclipuri de inalta calitate si fotografii 360° imersive. Impreuna cu aplicatia vei putea interactiona cu inregistrarile si a le distribui prin YouTube sau retele sociale.


Lentilele sferice captureaza fiecare detaliu in toate directiile si ofera o experienta foto/video noua. Evenimente de neuitat, aventuri si peisaje panoramice pot fi revizitate si vizualizate din orice unghi. Aditia ochelarilor VR va duce experienta de vizualizare la un nou nivel in timp ce imaginea vizualizata este controlata de miscarile capului utilizatorului. Vei putea revizualiza aventurile intr-o experienta complet imersiva. 

3. ACCESORII INCLUSE

Nu este necesar sa astepti accesoriile dorite - toate camerele video sport GoXtreme dispun carcasa subacvatica si o selectie de echipament esential pentru a-ti oferi optiuni de montare variate. 

4. PRET

Multumita componentelor de prima-clasa si proiectarii de o calitate de top, camerele GoXtreme aduc in mod consistent un randament performanta/pret optim.